Maizes un konditorejas izstrādājumu ceptuve “ReMaize” gatavo kvalitatīvus produktus, kas ir ne tikai vizuāli pievilcīgi un garšīgi, bet arī ilgtspējīgi un organismam veselīgi.
Nosaukums “ReMaize” ietver sevī ilgtspējības filozofijas principus un to var definēt, ka renovāciju kulinārijā. Tas saskan ar cirkulāras ekonomikas principu definīciju – “Raw to recycling”, kas šajā gadījumā pamatā attiecināms uz maizes un miklas izstrādājumu ražošanu un patēriņu. Latviskojot mūsu filozofiju, izvēlējamies saukli, kuru izmantojam uzrakstā uz aizkārtnes un citos materiālos – «Rūpēs par ēdienu», kas, mūsuprāt pilnība atbilst mūsu principiem un ir saprotams mūsu viesiem.
Re:maize piedāvā:
- kulināriju līdzņemšanai un uz vietas;
- katru dienu svaigi ceptu maizi un konditorijas izstrādājumus;
- siltu kafiju, smalkus vīnus un Straupes piena produkciju;
- meistarklases - praktiskas klientu apmācības par Zero waste principiem.
Ceptuves saimniece un īpašniece Svetana Riškova ir 2 bērnu mamma, Upesciema iedzīvotāja jau gandrīz 20 gadus un strādājot par šefpavāru vairāk, nekā 20 gadus, kura perfekti pārzin sortimenta plānošanas un īstenošanas tehniku un ir viena no vadošiem Latvijas kulinārijas profesionāliem. Ar vairākiem Latvijas un starptautisko pavāru konkursu apbalvojumiem, ka arī piedalījusies TV šovos. No 2014. gada starptautiskais pavāru konkursu žūrijas eksperts. Svetlana ir gatava ieguldīt gan savas zināšanas, gan arī reputāciju un atpazīstamību vietējas sabiedrības vajadzībām.
Uz tikšanos Upesciemā!
Adrese: Ziedu iela 2c, Ropazi, Latvia, LV-2137
Tālr.: 29238453
E-pasts: upesciemagarsa@gmail.com
Seko soc. tīklos: @remaize